O spun cele 6 case, 11 terenuri si 3 masini pe care le detine, conform ultimei declaratii de avere pe care a facut-o publica in calitate de senator in 2013.In calitate de selectioner, Iordanescu primeste 120.000 de euro pe sezon, iar din inchirierea vilei-palat pe care o detine in Pipera catre o scoala, alti 237.000 de euro pe an. Cu toate astea, in conturile lui „declarate” nu apar sume spectaculoase.

Cel mai „bogat” dintre acestea continea doar 102.000 euro. Unde se duc banii antrenorului? Un posibil raspuns ar fi: intr-un cont „aproape” secret din Elvetia.
Asa arata casa din Pipera, care-i aduce 237.000 de euro pe an
Asa arata casa din Pipera, care-i aduce 237.000 de euro pe an

Anghel Iordanescu este posesorul unui cont la UBS AG Bank Zurich, o filiala a celei mai mari banci din Elvetia. Contul este in dolari, insa valoarea acestuia e un adevarat secret de stat. Generalul si-a trecut in toate declaratiile de avere existenta acestui cont, insa niciodata nu a trecut soldul acestuia, cu toate ca era obligat prin lege.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In afara de veniturile provenite din fotbal si chirii, Iordanescu mai are o pensie militara de 42.000 lei pe an (3.500 lei pe luna) si este actionar in doua firme: una care se ocupa cu imobiliare, iar cea de-a doua care detine un hotel de lux din Predeal. Presa economica i-a evaluat averea selectionerului la 9-10 milioane euro, fara insa a lua in calcul valoarea contului din Elvetia al acestuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si