Timp de o luna, intre 10 iunie- 10 iulie, Franta gazduieste Campionatul European de Fotabal. 24 de echipe participa la aceasta editie, prima in noul format.

Romania debuteaza diseara in compania gazdelor, Franta, iar tricolorii antrenati de Anghel Iordanescu spera sa aiba un drum cat mai lung la Euro.

"Tata Puiu" s-a decis asupra primului "11" pe care il va trimite in teren la partida de debut.
Asa ca, diseara, tricolorii vor evolua in urmatoarea formula: Tatarusanu- Sapunaru, Chiriches, Grigore, Rat- Hoban, Pintilii- Chipciu, Stanciu, Adi Popa- Stancu. Totusi, selectionerul nationalei, a spus ca nu este inca decis 100% asupra prezentei lui Stanciu din primul minut gandindu-se si la varianta Sanmartean.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Romania este in grupa cu Franta, Elvetia si Albania. Dupa partida cu "cocosii", Romania mai joaca pe 15 iunie cu Elvetia (ora 19:00) si pe 19 iunie cu Albania (ora 22:00).


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si