Accidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 17.30, în zona Gării din Iaşi, după ce un tramvai a deraiat într-o curbă, a rulat câţiva metri pe asfalt, apoi a lovit un alt tramvai care venea din sens opus, scrie news.ro.

În urma incidentului, niciun călător nu a fost rănit, viteza cu care rulau cele două tramvaie fiind redusă.

" Ne-am speriat, nu ştiam ce s-a întâmplat.

S-a auzit un huruit puternic, apoi a fost o izbitură. Am crezut mai întâi că a intrat o maşină în tramvaiul nostru, apoi am văzut că de fapt ne-am ciocnit de un alt tramvai. Noroc că era viteza mică, altfel nu ştiu câţi mai rămâneam întregi”, a spus un călător, care se întorcea de la muncă.

Circulaţia tramvaielor pe ambele sensuri a fost oprită timp de câteva zeci de minute. A fost necesară intervenţia unei macarale din cadrul regiei locale de transport, pentru a repune tramvaiul pe şine.

Conducerea regiei de transport din Iaşi a declanşat o anchetă internă pentru a stabili cauza deraierii tramvaiului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si