Acum, Alexandra este tot in spital, unde se reface si lupta cu durerile infioratoare. In urma accidentului, tanara a ajuns la spital cu multiple traumatisme, printre care fractura de bazin si de femur. Prietenii ei au facut apel pentru ca toti care vor si pot sa doneze sange pentru Alexandra, iar ajutorul primit a impresionat-o pe tanara coregrafa. In urma cu cateva zile, ea a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emotionant: “Viaţa nu e niciodata dreapta! Greşeala noastra cea mare este ca atunci cand ne incearca, noi in loc sa ii ţinem piept o condamnam.

Si in loc sa luptam sa o infrangem, stam si ne uitam cum incearca sa ne invinga! Hai sa ii ţinem piept! Aud in jurul meu ca am sa pot ca sunt puternica! Toţi cred in mine! Eu uneori nu mai cred! Dar stiu ca trebuie sa lupt! De asta cu toate lacrimile mele lupt si am sa ma ridic intr-o zi din nou! Ca sa nu ii dezamagesc pe cei care cred in mine!!! Va multumesc pentru incurajari tuturor celor care sunteti langa mine. Sa stiţi ca asta ma ajuta sa lupt mai mult decat daca aţi fi putut sa imi luaţi durerea cu mana voastra!! Va sunt recunoscatoare pentru tot!”.
Pozele din autocar, postate de Alexandra (stanga). Alaturi de ea apare si Cosmin, tanarul mort in accident
Pozele din autocar, postate de Alexandra (stanga). Alaturi de ea apare si Cosmin, tanarul mort in accident

In afara durerilor fizice, Alexandra trebuie sa lupte si cu o durere sufleteasca mult mai mare. In accident a murit Cosmin Manoila, un tanar coregraf ca si ea, cel mai bun prieten al ei.

Aflata pe patul de spital, Alexandra a citit stirile despre moartea si inmormantare tanarului si a vrut sa transmita un mesaj referitor la faptul ca nu a putut sa-l insoteasca pe acesta pe ultimul sau drum: “Dragul meu, e de prisos sa vorbesc acum prea multe! Dumnezeu a vrut ca noi doi sa nu fim impreuna in aceste ultime clipe ale tale! Si ma bucur, ca vei ramane veşnic exact asa cum te stiam eu: viu si plin de viata! Te iubesc dragul meu! Al doilea frate pierdut!!”, a scris Alexandra.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In urma cu cativa ani, coregrafa a suferit enorm dupa ce fratele ei a murit. Acum, considera, ca o data cu moartea lui Cosmin, a mai pierdut un frate.

In urma cu doua saptamani, vineri dimineata, un autocar cu tineri din Iasi, care se duceau la un festival la Arad, a derapat pe o sosea din Brasov si apoi s-a rasturnat. Patru dintre cei din masina, printre care si soferul, au murit pe loc, striviti intre masina si parapetele de beton care despartea benzile de circulatie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si