Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Draga calatorule, uneori timpul trece prea repede, anumite zile par la fel sau fara motive de a mai zambi, dar orice s-ar intampla ai incredere ca totul se va rezolva."

Asa incepe una dintre cele 300 de scrisori care au tapetat pur şi simplu in aceasta dimineata tramvaiul numarul 1 din Capitala. Scrise de mana, in aproape 2 saptamani de munca, epistolele au fost asezate pe scaune, pe geamuri... chiar pe tavan. Scopul e unul singur- sa-i faca pe calatori sa zambeasca.

"Aminteste-ti de lucrurile simple si de cei dragi. Superb! Care e primul lucru la care v-ati gandit cand ati citit? La copiii mei, ei sunt cei mai dragi."

"V-a facut ziua mai frumoasa, doamna? Da, bineinteles, mai ales ca am pierdut 2 tramvaie."

Obisnuiti mai degraba sa-si faca nervi in mijloacele de transport in comun cu aglomeratia, controlorii si caldura sufocanta de la orele de varf, calatorii s-au emotionat citind mesajele.


"Bine ca mai existati si voi, nu numai tineretul, dar sa mai aveti cate o idee din asta, care sa ne trezeasca."

"Zambesti in fiecare zi? Incerc. Crezi ca am uitat noi, in general, sa mai zambim? Da, din pacate da, am uitat. Si am uitat ca viata e frumoasa."

Cele doua tinere care au pornit aceasta campanie pentru zambete spun ca nu intamplator au ales tramvaiul.


Loredana Munteanu, initiatoare campanie:" Erau tot felul de mesaje prin care erau incurajati calatorii sa plateasca calatoria si am lipit o scrisoare prin care pot "plati" calatoria cu o scrisoare."

"Cui i-as trimite o scrisoare? Mamei, probabil. Si ce i-ai spune? Multumesc pentru ca ma suporti in fiecare zi."

"Ai scris scrisori? De mana? Nu, doar e-mail-uri si mesaje."


Astfel de epistole au mai fost impartite in trecut si in metrou si trenul spre litoral.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si