Pe langa amenzi ei au decis si suspendarea temporara a activitatii in patru unitati. Actiunea desfasurata de ANSVSA la nivel national a avut loc intre 6 si 24 iunie si s-a verificat modul in care sunt respectate conditiile sanitare veterinare referitoare la producerea carnii proaspete, a carnii procesate sau a preparatelor de pasare.

In total au fost verificate 337 de obiective, din care 205 de exploatatii comerciale, dar si 52 de unitati de abatorizare a pasarilor si de transare a carnii.



In urma controalelor au fost descoperite nereguli care s-au concretizat in 23 de amenzi care au insumat 78.920 de lei, 23 de avertismente pentru deficiente minore si 4 suspendari de activitate.

In aceeasi perioada au mai fost analizatre si 167 de probe din telemea de oaie veche, cascaval, lapte crud de vaca, branza telemea de vaca, carcase de ovine, pasta de mici, cascaval, carne tocata, pulpa de vita, cas, bovina sau alte preparate precum carnati, berbecut si alte produse din carne si lactate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si