Update 15.11: Pilotul avionului un cetatean italian de 66 de ani şi, din primele declaraţii pe care le-a dat anchetatorilor, avionul decolase de la Timişoara şi urma să aterizeze la Ghimbav, informeaza news.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Potrivit informatiilor de la fata locului, accidentul s-a produs, sâmbata dupa-amiaza, intre localitatile Persani si Sinca, iar in urma acestuia o persoana a murit si alta a fost grav ranita.

Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvânt al ISU Brasov, la ora transmiterii acestei stiri, echipajele de interventie au ajuns la locul accidentului si acorda ingroijiri medicale persoanei grav ranite. Aceasta are, potrivit lui Sfreja, arsuri pe fata, pe mâini si pe torace.

Echipajele SMURD, ISU si ale Politiei au ajuns la fata locului, iar pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

Acesta este al doilea accident aviatic petrecut in ultimele 24 de ore, dupa ce un avion de agremenet a ratat decolarea, in judetul Sibiu, si a cazut de la mica altitudine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si