Printeasa Charlene de Monaco urmeaza sa boteze la nava Seven Seas Explorer care urmeaza sa fie pusa la dispozitia turistilor cu dare de mana. Aceasta ambarcatiune este uimitoare, este cu adevarat o opera de arta care are la bord mai multe saloane spa, un teatru si o colectie impresionanta de mobilier de lux.

Nava poate sa gazduiasca 750 de oaspeti in camere incapatoare, cu balcoane si cu cea mai mare rata de spatiu pentru persoane si cu cel mai mic numar de turisti care pot fi la bord.

##GALLERY39##
Apartamentul regal de pe aceasta nava are 4.443 de metri patrati, are doua dormitoare, un spa, un bar extrem de chic si multe alte facilitati.

Nava are geamuri din sticla de Muranoi, mobilier Versace si multe alte decoratiuni si lucruri de lux.

Barul de la piscina ofera spatiu pentru 158 de pasageri in acelasi timp, pasageri ce pot fi seriviti cu burgeri, fructe de mare, sandvisuri si salate proaspete.

Pe nava exista un cazino, un teren pentru practicarea diverselor sporturi, un teren de golf, o sala de fitness, o zona de magazine, un salon si lounge-uri pentru fumat, noteaza cei de la dailymail.co.uk.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si