Cand barbatul s-a intors acasa din Portugalia, unde a plecat la munca, a descoperit ca banii au disparut: "Am văzut că este umblat în locul unde ţineam banii. Am scos maşina şi m-am uitat în spate, acolo unde erau banii, care se aflau într-un borcan de un kil opt sute. M-au lăsat picioarele când am văzut că nu mai sunt. Au intrat pe sus. Cea mai mare parte din bani provine de la nepotul meu care se află în America, Diamant Dorel Nicuşor.

Aveam şi eu 6000 de dolari“.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Vinovata este chiar fiica lui de 15 ani, ramasa acasa cu o vecina. Ea a recunoscut ca a luat banii si l-a imprumutat pe iubitul ei. Din banii furati din pamant, tanarul a cumpaat un MBW de lux, un smartphone si un laptop.

„Am sunat-o pe fată şi am întrebat-o dacă a luat banii. Ea mi-a spus că i-a cerut o persoană să-i dea un împrumut şi că s-a blestemat că-i va da banii înapoi până pe data de 14 august.

Am înţeles că a luat un BMW cu 10.500 de euro şi cu restul nu ştiu ce a făcut. Fiica mea este un copil foarte cuminte. Nu ştiu ce i-a făcut. Cred că a drogat-o pentru că am înţeles că persoana respectivă se ocupă cu aşa ceva“, a declarat barbatul, potrivit adevarul.ro.

Barbatul pastrase o parte din bani pentru fiica lui, care voia sa intre la Academia de Politie.

Dupa acest episod insa, nu stie daca o va ierta,


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si