In noiembrie 2015, Autoritatea pentru Protectia Copilului din Norvegia decidea sa ia in grija cei 5 copii ai familiei Bodnariu, acuzandu-i pe parinti de rele tratamente aplicate minorilor. Dupa luni bune in care s-au luptat cu statul norvegian, beneficiind de manifestatii de solidaritate la nivel mondial, familia Bodnariu s-a reintregit la inceputul lunii iunie.

Zilele trecute, sotii Bodnariu, Marius si Ruth, stabiliti de ani buni in Norvegia, au venit impreuna cu cei mici intr-o vacanta in Suceava, orasul de origine al lui Marius Bodnariu.
"Duminică, pe data de 7 august, familia Bodnariu a fost în două biserici din Suceava. Dimineaţa a fost în biserica baptistă Maranatha din Suceava, iar seara în biserica penticostală Maranata din Rădăuţi", a scris site-ul suceavaevanghelica.wordpress.com, postand si cateva fotografii de la eveniment.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si