Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In data de 20 iulie, Brigada Rutiera din Bucuresti a organizat o actiune pentru descurajarea traversarilor ilegale. Atunci, o femeie de aproape 50 de ani a traversat pe rosu, iar politistii au oprit-o pentru a o legitima in vederea amendari pentru traversare pe rosu si prin loc nepermis.

Femeia a refuzat legitimarea si a inceput sa faca circ in mijlocul strazii, moment in care angajatii de la rutiera au trecut la imobilizarea ei folosind catusele din dotare si ducerea la sectia de politie pentru identificare.

Mai multa lume s-a strans la fata locului si a inceput sa urle si sa conteste deciza politistilor, considerand ca ceea ce fac ei este ilegal. 10 oameni ai legii au fost implicati in aceasta actiune care a durat aproximativ 10 minute, timp in care femeia urla de mama focului ca este abuzata, dar a refuzat cu orice chip legitimarea.

"Pe parcursul actiunii a fost observata si o femeie, angajata in traversarea soselei fara a respecta regulile privind traversarea, iar in momentul in care politistii rutieri i-au solicitat sa se legitimeze in vederea aplicarii sanctiunii contraventionale,

aceasta a avut un comportament recalcitrant si de natura a tulbura ordinea si linistea publica, refuzand in mod repetat sa se legitimeze. Politistii rutieri au procedat la imobilizarea persoanei, aceasta fiind ulterior condusa la subunitatea de politie, pentru identificare", arata Politia Capitalei intr-un comunicat remis agentiei News.ro.

In timpul actiunii au fost aplicate 144 de amenzi pietonilor care au traversat neregulamentar prin zona respectiva. Intersectia bulevardelor Unirii si Regina Maria este considerata punct negru al accidentelor de circulatie in care sunt implicati pietoni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si