Gol pusca si cu gura mare! Asa l-au gasit oamenii legii pe amorezul inflacarat...la propriu!

„De ce a dat foc? Din cauza Safticai, sotia nebunului aluia. Asta care traia cu Saftica a lasat-o si acum traieste cu sor-sa”.


Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Asadar, o femeie pare sa fi aprins scandalul. Nervos si baut peste masura, barbatul s-a dus sa se razbune pe cumnatul sau. Imediat dupa ce i-a incendiat casa, a iesit pe strada in costumul lui Adam. Degeaba a incercat sora sa-l induplece. Nici cu vorba buna si nici nu amenintari individul nu s-a imbracat.

Abia dupa ce au venit politistii circul s-a sfarsit.

Cand a dat cu ochii de... organele legii, biata femeie a lesinat.

Cat timp sora isi venea-n simtiri ajutata de apa rece din fantana, fratele era lipit de gard si incatusat de cei doi politisti.

Din pacate, planul sau de razbunare a ajuns la bun sfarsit. Casa cumnatului a ars pana la temelii, lasandu-l fara un acoperis deasupra capului si doar cu hainele de pe sarma.Intre timp, piromanul gol-pusca a ajuns la psihiatrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si