Asa arata un drum judetean! Si inca nu orice drum, ci unul cu trafic intens, care leaga doua judete. De zeci de ani, gropile din asfalt sunt cele care "fac legea" aici. Disperati ca nimeni nu face nimic pentru a remedia situatia, oamenii si-au spus sa o rezolve in felul lor.

„Cineva trebuie sa aiba grija! ne-am saturat sa injuram in gand de fiecare data cand dam in cate-o groapa! bani care ne raman dupa reparatia masinii i-am investit in flori!”, spune unul dintre participantii la protest.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„E un protest pe care noi trebuia sa-l facem demult, pentru ca de 20 de ani drumul asta arata asa cum il vedeti”, spune altul.

Mai bine de o suta de oameni s-au urcat in masinii si au pornit in "pelerinaj" pe drumul terorii. Din loc in loc, soferii s-au oprit si au plantat flori in gropile din asfalt.

Spera ca macar in acest fel sa se faca auziti de catre autoritati.

Soseaua pe care aproape ca nici nu se poate circula trece prin Berzevoia- Vermes si ajunge pana la Buzias. De zeci de ani, consiliul local a facut doar carpeli pe ea, fara nicio reparatie integrala. Soferii sunt insa decisi ca de aceasta data sa nu mai cedeze cu una-cu doua: daca nimeni nu ii va lua in seama acum, ei vor iesi din nou in strada, de aceasta data pentru a bloca traficul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si