Rihanna s-a simtit bine la Bucuresti, in ciuda criticilor venite din partea unora dintre spectatori care au fost de parere ca spectacolul artistei a fost mai degraba unul slab. Dovada acestui lucru o reprezinta si faptul ca vedeta are mai multe postari pe contul de Facebook legate de Romania.

Una dintre ele o arata pe o tanara din public, imbracata cu un tricou oficial al turneului, cu pantaloni scurti si care arata semnul victoriei cu ambele maini.

Fotografia a strans peste 30.000 de aprecieri, 270 de comentarii si 183 de distribuiri in doar 16 ore.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Fata din imagine se numeste Anca, are 15 ani si este eleva la Liceul Teoretic „Ion Barbu” din Bucuresti, unde este in clasa a X-a. Fata este mare fana a Rihannei si a postat de-a lungul timpului multe imagini cu artista pe contul ei de socializare. Pritenii Ancai au felicitat-o imediat, neintelegand practic cum a reusit pustoaica sa se strecoare pe pagina oficiala a Rihannei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si