Metoda care a facut mii de victime. "Cumpar masini de cusut germane". Anuntul inselator care te faci sa scoti mii de euro din buzunar
O metoda de inselaciune practicata de multa vreme a inceput sa ia din nou amploare printre hoti. Metoda masinii de cusut Singer este folosita de hoti pentru a se imbogati rapid si usor, scrie StirileProTv.ro
Escrocii lipesc afise pe strada prin care un presupus colectionar german de masini de cusut ofera zeci de mii de euro pentru a cumpara piese vechi, din acest tip de masini.
Astfel de afise au aparut zilele acestea si pe strazile din Bistrita.
Metoda functioneaza astfel: Pe afis asa zisul colectionar german scrie ca va oferi intre 50.000 si 60.000 de euro pentru masini de cusut, marci germane vechi. In momentul in care cei interesati sa vanda il contacteaza, acesta spune ca va oferi banii doar daca masina este fabricata in 1894 si daca are document de autenticitate. Cum in cele mai multe cazuri acest act lipseste, asa zisul colectionar il pune in legatura cu un alt individ care pentru suma de 8.500 de euro ii ofera actul de autenticitate.
Problema este ca dupa ce vanzatorul obtine acel act si, fericit, vrea sa il intalneasca pe colectionar, acesta nu mai raspunde la telefon. Iar omul ramane cu paguba. Politistii le recomanda tuturor sa fie extrem de precauti pentru ca banii pierduti astfel rareori sunt recuperati.

Escrocii lipesc afise pe strada prin care un presupus colectionar german de masini de cusut ofera zeci de mii de euro pentru a cumpara piese vechi, din acest tip de masini.

Astfel de afise au aparut zilele acestea si pe strazile din Bistrita.

Metoda functioneaza astfel: Pe afis asa zisul colectionar german scrie ca va oferi intre 50.000 si 60.000 de euro pentru masini de cusut, marci germane vechi. In momentul in care cei interesati sa vanda il contacteaza, acesta spune ca va oferi banii doar daca masina este fabricata in 1894 si daca are document de autenticitate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cum in cele mai multe cazuri acest act lipseste, asa zisul colectionar il pune in legatura cu un alt individ care pentru suma de 8.500 de euro ii ofera actul de autenticitate.Problema este ca dupa ce vanzatorul obtine acel act si, fericit, vrea sa il intalneasca pe colectionar, acesta nu mai raspunde la telefon. Iar omul ramane cu paguba.

Politistii le recomanda tuturor sa fie extrem de precauti pentru ca banii pierduti astfel rareori sunt recuperati.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si