Fostele centrale termice care incalzeau blocurile comuniste pe vremuri au devenit adapost pentru zeci de oameni care-si fac veacul cersind pe bulevardele din Slobozia.


"Aici nu ai cu cine să te înţelegi. Ca şi pe stradă eşti pe cont propriu! Nimeni nu vorbeşte, nimeni nu te ascultă. Stăm cu toţii împreună, dar suntem de fapt singuri", spune Vasile Curt, 54 de ani, care a ajuns aici dupa ce familia l-a abandonat.
Barbatul spune ca si-ar dori sa isi faca prieteni sau sa isi gaseasca sufletul pereche, dar ii este practic imposibil.

"Păi nu ai cu cine. Unii sunt cu băutura, alţii sunt cu probleme la cap. Stai în banca ta şi nu te deranjează nimeni", spune bărbatul, pentru adevarul.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Oamenii care stau in aceste grote urbane sunt oameni care au ramas fara locuinte, sunt bolnavi sau au fost pur si simplu abandonati de familii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si