Partidul a publicat un program electoral pe perioada 2017-2021, intitulat 'Olanda este din nou a noastră', în care figurează 11 puncte prioritare, majoritatea dintre ele centrându-se pe ceea ce Wilders numeşte 'deislamizarea' ţării.

În cazul în care va câştiga alegerile din martie 2017 sau va face parte dintr-un guvern de coaliţie, Partidul PVV  doreşte să închidă toate centrele pentru refugiaţi, toate moscheile şi toate şcolile islamice şi să interzică Coranul, potrivit programului difuzat de postul public de televiziune NOS.

PVV nu doreşte să mai intre în ţară şi alţi solicitanţi de azil sau migranţi din ţările musulmane, motiv pentru care vrea 'să închidă frontierele'.

Printre cele 11 puncte ale programului său electoral, Wilders doreşte 'să-i închidă preventiv' pe musulmanii radicali, să le retragă dubla cetăţenie şi să-i expulzeze din ţară pe delincvenţi şi să împiedice întoarcerea în Olanda a combatanţilor care au călătorit în Siria pentru a se alătura grupării teroriste Stat Islamic (SI).

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si