UPDATE: Cei doi tineri au fost retinuti de autoritati, dupa ce victima a depus o plangere impotriva lor.  Baiatul, in varsta de 18 ani, recunoaste ca el si suspectii consumasera alcool inainte sa se incaiere. Scenele violente au fost filmate duminica, intr-un carier din Cluj-Napoca.

UPDATE: Scena s-a desfasurat intr-un cartier din Cluj. Victima s-a prezentat in jurul orei 18.00 la politie, unde a depus o plangere.

El le-a povestit agentilor de politie tot ce s-a intamplat, relateaza monitoruldecluj.ro.

„Dupa ce va fi audiata victima vor fi identificate si celelalte persoane si se vor dispune masuri in functie de rezultatul primelor verificari”, a declarat purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj.

Oamenii au distribuit videoclipul intens pe Facebook, in speranta ca agresorii vor fi gasiti si pedepsiti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dejeanul.ro sustine ca imaginile au fost filmate intr-o zona industriala din Cluj Napoca. Tanarul este pus la pamant si lovit cu bestialitate de agresori.

Politistii clujeni nu au pana la aceasta ora nicio plangere inregistrata pentru incidentul respectiv, dar analizeaza imaginile pentru identificarea persoanelor care apar in videoclip, informeaza aceeasi sursa.

ATENTIE. IMAGINI SOCANTE!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si