Toata suflarea comunei Vultureni s-a adunat astazi pe drumul principal. Un sicriu mic, construit pentru un trup firav, a fost scos din casa bunicilor. Emanuel n-a mai apucat sa revina in tara, asa cum isi dorea.

Cu lacrimi in ochi rudele lui Emanuel au povestit despre pasiunile sale. Baiatul era indragostit de fotbal, asa ca micutul sau sicriu a fost acoperit cu steagul echipei favorite.
Deasupra a fost asezata poza zambitoare a copilului. Avea atatea planuri si sperante.

Emenuel si Irina, mama sa, se aflau in Italia, in Amatrice,  cand pamantul s-a zguduit. Amandoi au fost dati disparuti dupa seism. Copilul a fost gasit dupa 2 zile, de un unchi. Pentru el nu s-a mai putut face nimic. mama este internata in spital, in Italia, si a suferit patru operatii chirurgicale!

Mama lui Emanuel plecase la munca in strainatate pentru a-i face un viitor copilului ei. Acum, nu mai are niciun rost pe lume!

Emanuel era singurul copil al Irinei. In total, 11 romani si-au pierdut viata in tragedia care a lovit Italia. Alti 5 sunt internati in spital!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si