Cercetatorii din SUA au descoperit ca femeile care se feresc de soare arata cu 20 de ani mai tinere decat cele care iubesc bronzul.

Una dintre aceste femei este Andrea MacDonald, o mama singura de 40 de ani, care are o fetita de 11 ani si un baietel de 3.

„Mie imi place soarele, dar el nu ma place pe mine. Ma feresc insa de el pentru ca am o piele alba, si ma ard imediat.

Intodeauna am lotiune solara. Mi se spune des ca arat mult cu cel putin 10 ani mai tanara”, a declarat aceasta, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Carer Lesley Goldthorpe, are 51 de ani, si doi copii, unul de 24 si altul de 22.

„Multi ar putea spune ca nu merit sa am pielea asa intinsa. Am fumat mult prea mult si am petrecut prea mult timp pe motocicleta pentru ca sa arat asa. Imi spal fata cu apa si sapun si rareori ma machiez. Tot ce sa fac e sa folosesc crema hidratanta atunci cand imi simt pielea uscata, insa nu stau niciodata la soare si niciodata nu am facut plaja”, a declarat ea.

Si celelalte doua femei au acelasi secret: nu stau niciodata la soare. Sarah Hardy( stanga) are 42 de ani, iar Kim Prior (dreapta) are 52 de ani, insa amandoua arata incredibil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si