Presedintele francez Francois Hollande vine in Romania
Presedintele Klaus Iohannis se va intâlni, marti, cu presedintele Frantei, Francois Hollande, a declarat, duminica, purtatorul de cuvânt al Administratiei Prezidentiale, Madalina Puscalau-Dobrovolschi, afirmând ca cei doi sefi de stat vor discuta despre reconstructia UE si relatiile franco-române.
„Marti va fi in România presedintele Frantei, Francois Hollande.
La ora 09: 00 presedintele României, Klaus Iohannis, il va primi pe presedintele Frantei, Francois Holland, la Palatul Cotroceni. Vor fi convorbiri urmate de declaratii comune de presa. Urmatorul moment va fi o vizita la centrul de cercetare de la Magurele. Acolo, in prezenta celor doi oficiali se vor semna acorduri importante in domeniul educatiei si cercetarii”, a detaliat purtatorul de cuvânt al Administratiei prezidentiale, Madalina Puscalau-Dobrovolschi.
Klaus Iohannis si Francois Holland vor participa, marti, la ora 12 si la Formul Economic ”Parteneriatele franco-române de viitor”.

„Marti va fi in România presedintele Frantei, Francois Hollande.

La ora 09: 00 presedintele României, Klaus Iohannis, il va primi pe presedintele Frantei, Francois Holland, la Palatul Cotroceni. Vor fi convorbiri urmate de declaratii comune de presa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Urmatorul moment va fi o vizita la centrul de cercetare de la Magurele. Acolo, in prezenta celor doi oficiali se vor semna acorduri importante in domeniul educatiei si cercetarii”, a detaliat purtatorul de cuvânt al Administratiei prezidentiale, Madalina Puscalau-Dobrovolschi.

Klaus Iohannis si Francois Holland vor participa, marti, la ora 12 si la Formul Economic ”Parteneriatele franco-române de viitor”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si