Nicio doamna sau domnisoara nu spune "nu" unei astfel de oferte. E important insa ca mai apoi doritoarele sa faca pasii spre cunoastere: asadar, stiti, cu adevarat, care e coafura ce vi se potriveste?

Forma fetei contribuie decisiv la reusita unei coafuri: pentru un chip oval sau in forma de inima, buclele lejere sunt alegerea perfecta. Le puteti obtine usor cu ajutorul unei agrafe si o placa de intins parul, folosita ingenios pe post de ondulator!

Coafura naturala e completata de un machiaj pe masura: in cazul de fata, stilistii recomanda nuante cat mai deloc stridente:  „Tinand cont ca te duci la munca, vreau sa iti fac un machiaj de zi, un machiaj fresh, doar cat sa scot in evidenta trasaturile si sa ai un ten luminos”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In doar cateva minute, stilistul a reusit sa le schimbe total pe cele doua femei pe care le-a intalnit pe strada si le-a invitat in salon.

Cele doua, mama si fiica, nu sunt singurele cliente care pleaca fericite dupa un adevarat rasfat.

Atunci cand nu lucreaza la salon, Alin creeaza tinute tot pentru doamne.

„La prezentarile de moda nu eram multumit suta la suta de felul in care sunt aranjate manechinele si atunci am incercat eu sa transmit tot conceptul sa expreim prin colectie, par si machiaj de unul singur. E mai greu, e mai dificil, dar se poate", spune el.

Asadar, doamnelor, indrazniti sa va reinventati! Stilistii spun ca astfel nu va veti plictisi niciodata de felul in care aratati!

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si