Asociatia „Hai in Bucovina” ofera celor care sa se bucure de frumusetea zonei si de bucatele bune si motive de distractie. Iata ce puteti face in „Alpii Bucovinei”.

„De la Mountain Bike, la alergat pe traseu montan, trasee de picior, cum am facut si cu asociatia, cateva trasee de picior, chiar aici, pe Delnita, pentru turistii care vin in zona. Biciclete… Avem trasee de Enduro si de Off-road, pentru pasionati, daca vin in zona cu motoarele, cu masinile, sa nu se plictiseasca.

Momentan avem pregatit un concurs de hard enduro, Hard Enduro Bucovina se cheama. E un concurs pentru motociclete, pentru enduristi, cum le spunem noi”, spune Andrei Troase, membru al asociatiei.

Pe langa celebrele deja pelerinaje la manastiri, aici veti gasi si bucate alese.

Cei ce vor sa manance bine, cei ce vor sa stea in liniste, sa se odihneasca, sa faca, stiu eu, calatorii montane, drumetii… orice, orice se poate aici”, spune Nelu Ivanciuc, administratorul complexului turistic Delnita.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Produsele din zona noastra, fie ele si pe baza de carne de vanat, pe baza de carne de animal de casa, fructe de padure… Ce sa-ncerc eu prima data? Este o combinatie intre carne de mistret si carne de cerb. Mai avem aici o ceafa de porc afumata, slanina din porc de Mangalita. Casul, pastrama. Casul asta care a asa ca-n desene animate. Da, da. Dar care vorbeste despre calitatea laptelui, pana la urma.

Iar asta, la randul ei, vorbeste despre cat de curata si sanatoasa e inca zona asta”, mai spune acesta.

Eu zic ca ne gasim suficiente motive, indiferent ce-am cauta atunci cand plecam intr-o mini-vacanta, sa dam o fuga pana aici, la Fundu Moldovei, pe valea Delnitei. Asa ca trebuie, musai, sa ajungeti aici, sa stati de povesti cu oamenii locului, sa gustati ceva si sa cunoasteti Bucovina adevarata. Doamne-ajuta!

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si