De cate ori nu v-ati trezit brusc cu problemele amicilor pe cap?!

Ei ne incarca cu energie negativa si reusesc, fara sa vrea, sa ne strice ziua inca de dimineata. Psihologia moderna ii numeste, simplu: "vampiri energetici" si sunt de ani buni incoace subiectul multor tratate de specialitate.

Ii gasim printre rude, prieteni sau colegi de munca: vampirii energetici sunt mai tot timpul tensionati, nervosi sau revoltati din motive banale.

Vor mai tot timpul sa fie in centrul atentiei si sa fie ascultati orice-ar fi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Dupa o intalnire cu ei, cea mai buna dispozitie se transforma, in tristete, epuizare si chiar o stare acuta de deprimare.

Ana-Maria, supranumita si tomograful viu, simte toate energiile din corpul uman. Ea ne va invata chiar acum cum sa nu absorbim ca un burete energiile negative!

Doamna pe care o "scaneaza" ii este clienta Anei de mai multi ani si recunoaste ca are un tonus bun pentru ca a urmat cu sfintenie sfaturile primite:

„Iesim afara, imbratisam copacii, umblam desculti prin parc sau pe campii”
, spune Ana Maria.

Stiati insa ca si lucrurile ne pun linistea interioara in pericol?! Ei bine, da, casa, masina sau locul de munca pot fi adevarate bombe emotionale.

„Orhideele ne seaca de energie, sunt vampiri energetici. Energia negativa se poate elimina prin tamaie, betisoare de santal, deschidem larg fereastra sa intre aer si lumina soarelui”, mai explica bioenergeticianul.

Sfaturile va vor ajuta, cu siguranta, sa scapati si de astenia de toamna- la fel de nociva cand vine vorba de buna dispozitie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si