Imagini inedite cu presedintele au fost suprinse, joi, la pranz, in zona Baneasa. Iohannis participa la campania "Pedalam pentru Invictus 2017", demarata de Asociatia Povestasii si Invictus Romania.



"Scopul acestui eveniment este strangerea de fonduri pentru a-i sprijini pe militarii romani raniti in teatrele de operatii din Afganistan sa participe la Jocurile Mondiale Paralimpice – Invictus Games 2017 (Toronto, Canada)"
, se arata in comunicatul de presa transmis de Administratia Prezidentiala.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Organizatorii si-au propus ca pentru fiecare kilometru pedalat de voluntari sa poata fi cumparat online, iar banii vor fi folositi pentru protezele de alergare, adaptoarele pentru echipamentele sportive deja existente, bicicletele speciale pentru invalizi si pentru suplimentele alimentare ale sportivilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si