Familia Regala se confrunta cu un nou scandal. Principele Nicolae va cere un test de paternitate, dupa ce a fost exclus din linia de succesiune a Familiei Regale
Fostul principe Nicolae a facut, într-un comunicat postat pe contul lui de Facebook, prima declaratie dupa ce a fost exclus de Regele Mihai din linia de succesiune la tron, afirmand ca, în acest an, o femeie a sustinut ca are un copil cu cel care a fost al treilea mostenitor al tronului si ca este pregatit sa îsi asume toate obligatiile legale, dar doar dupa efectuarea unui test
de paternitate.
Fostul Principe Nicolae a declarat ca a invitat-o Nicoleta Cîrjan, împreuna cu fiica sa la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, pentru a face un test de paternitate. Mama copilului nu a dat curs solicitarii si nici nu a fost declansat niciun proces civil de stabilire a paternitatii, potrivit acestuia.
Redam integral comunicatul postat pe pagina de Facebook a nepotului Regelui Mihai:
Regele Mihai a semnat la 1 august 2015 un document prin care i-a retras nepotului sau Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de "Principe al României" si calificativul de "Alteta Regala". Motivul acestei decizii nu a fost niciodata comunicat. Din comunicatul de presa remis de Casa Regala, reiese ca decizia are legaura cu stilul de viata al principelui, iar presupusa paternitate a fost unul din motivele vehiculate în presa.

Fostul Principe Nicolae a declarat ca a invitat-o pe Nicoleta Cîrjan, împreuna cu fiica sa la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, pentru a face un test de paternitate.

Mama copilului nu a dat curs solicitarii si nici nu a fost declansat niciun proces civil de stabilire a paternitatii, potrivit acestuia.

Redam integral comunicatul postat pe pagina de Facebook a nepotului Regelui Mihai: 



Regele Mihai a semnat la 1 august 2015 un document prin care i-a retras nepotului sau Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de "Principe al României" si calificativul de "Alteta Regala".

Motivul acestei decizii nu a fost niciodata comunicat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Din comunicatul de presa remis de Casa Regala, reiese ca decizia are legaura cu stilul de viata al principelui, iar presupusa paternitate a fost unul din motivele vehiculate în presa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si