Atat parintii lui Bogdan Gigina, cat si matusa sau verisoara politistului au facut declaratii dramatice legate de moartea acestuia si au aratat cu degetul catre fostul ministru Gabriel Oprea, pe care il insotea in momentul in care a murit. Singura care nu a scos nici un cuvant in tot acest scandal este Raluca Gigina, fosta sotie a politistului. De ce tace femeia?

Bogdan Gigina a lucrat la Politia Rutiera si deschidea coloanele oficiale pentru demnitari
Bogdan Gigina a lucrat la Politia Rutiera si deschidea coloanele oficiale pentru demnitari

Viata Ralucai Gigina s-a schimbat fundamental de la moartea sotului ei. Ea a ramas vaduva la cateva luni de la nunta. In 2015, cei doi isi achizitionasera un apartament in comuna Chiajna, jud. Ilfov, dupa ce facusera impreuna un credit de 62.000 de euro. Acum, Raluca se vedea nevoita sa achite singura ratele, dintr-un salariu de 2.000 de lei pe luna, atat cat castiga la agentia de turism unde era angajata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Aflata intr-o situatie de-a dreptul dramatica, femeia a dat curs unei oferte venite chiar de la sefii fostului ei sot. Acestia i-au oferit Ralucai un post in politie, chiar la Brigada Rutiera, unde lucrase Bogdan. Oferta a venit pe vremea cand Oprea inca era ministru, insa Raluca si-a inceput activitatea in Ministerul de Interne la 1 decembrie 2015 (la aproape o luna dupa demisia lui Oprea).

Interesant este ca in prezent, Raluca Gigina, care este ofiter gradul 4 la Politia Rutiera, este colega cu prietenii fostului ei sot si subordonata celor care l-au trimis practic la moarte.

Chiar Gabriel Oprea a explicat in mai multe randuri faptul ca nu el a stabilit traseul in ziua fatidica, ci sefii de la Rutiera, „invitati” la DNA doar in calitate de martori.
La putin timp dupa nunta, cei doi si-au achizitionat un apartament
La putin timp dupa nunta, cei doi si-au achizitionat un apartament

„DNA spune ca „am determinat prezenta lui Bogdan Gigina” in acel dispozitiv. Iarasi un lucru gresit pentru ca traseul, asigurarea lui, gestionarea resursei umane si a vehiculelor utilizate nu sunt treaba ministrului. Ar fi oricum imposibil ca ministrul, in loc sa se ocupe de alte probleme, sa stea sa planifice in detaliu xele „5 deplasari” zilnice pe care le invoca DNA. Sunt proceduri, sunt oameni din Politia Rutiera care se ocupa de acest lucru. Nu este treaba ministrului sa dea ordine de acest tip. Singurul lucru pe care orice ministru il solicita este sa stie cat dureaza deplasarea din punctul A in punctul B pentru a pleca in timp util spre intalnirile stabilite. Atat!”, a spus Gabriel Oprea in apararea lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si