Sinucidere socanta. Un barbat a fost gasit spanzurat deasupra locului in care era inmormantata sotia lui
Descoperire macabra la Timisoara. Un barbat a fost gasit spanzurat in Cimitirul Stuparilor, in aceasta dimineata. Acesta s-a sinucis chiar deasupra locului in care sotia sa isi dormea somnul de veci.
Barbatul, in varsta de aproximativ 55 de ani, a fost gasit de angajatii din cimitir.
Atarna de un brad din vecinatatea cavoului in care femeia fusese inmormantata in urma cu un an.
Cunsocutii povestesc ca in tot acest rastimp, barbatul venea la locul de veci in fiecare zi si plangea. Nu se putea impaca cu gandul despartirii de cea pe care a iubit-o si i-a fost alaturi la bine si la greu. Se pare ca, de dorul sotiei, omul a ales sa-si puna capat zilelor.
Trupul neinsufletit a fost preluat de medicii legisti.


Barbatul, in varsta de aproximativ 55 de ani, a fost gasit de angajatii din cimitir. Atarna de un brad din vecinatatea cavoului in care femeia fusese inmormantata in urma cu un an, scrie OpiniaTimisoarei.


Cunsocutii povestesc ca in tot acest rastimp, barbatul venea la locul de veci in fiecare zi si plangea.
Nu se putea impaca cu gandul despartirii de cea pe care a iubit-o si i-a fost alaturi la bine si la greu. Se pare ca, de dorul sotiei, omul a ales sa-si puna capat zilelor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Trupul neinsufletit a fost preluat de medicii legisti.

Barbatul a lasat si un bilet de adio, in care barbatul  ii cerea iertare pentru ca a intrat in depresie si a cerut sa fie incinerat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si