Directorul Regionalei CFR Timişoara, Alexandru Simu, a declarat pentru News.ro că incidentul a avut loc vineri dimineaţă, în jurul orei 10.00, iar trenul InterRegio 1692 pe ruta Timişoara- Bucureşti a avut o întârziere de aproximativ 70 de minute.

”A fost o problemă de dimineaţă, dar s-a rezolvat. A fost o şină ruptă, s-a rezolvat între timp, trenul InterRegio 1692, care mergea pe relaţia Timişoara- Bucureşti, a avut o întârziere de 70 de minute”, a spus Simu.



Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia feroviară a fost întreruptă câteva zeci de minute pe Magistrala 900 Bucureşti Nord- Timişoara Nord, între staţiile CF Băile Herculane şi Topleţ din cauza ruperii unei şine de cale ferată.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si