Media chineza sustine ca femeia, care a fost lasata cu fata umflata, a fost batuta de sotia amantului ei. Tanara de 28 de ani si-a pierdut cativa dinti si era de necunoscut. Avea fata umflata in urma loviturilor primite de la sotia inselata.

Fotografiile publicate pe retelele de socializare dezvaluie cum arata femeia inainte de atac. Loviturile au facut-o de nerecunoscut. Altii sustin insa ca fotografiile apartin, de fapt, altei persoane, relateaza The Sun.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Tot aici au aparut si informatiile potrivit carora femeia ar fi fost batuta de patru barbati angajati de sotia inselata, in mai multe randuri, timp in care victima a fost sechestrata.

In ciuda bataii dure la care a fost supusa, tanara a refuzat sa deppuna reclamatie si sa vorbeasca despre ce s-a intamplat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si