Fostul presedinte a declarat, la intrarea in sediul insantei supreme, ca Ioan Serb i-a cerut lui Tiberiu Nitu, cand acesta era procurorul general al Romaniei, sa fie deschis dosarul “Demisia in 5 minute". Procurorii Parchetului instantei supreme au deschis dosarul dupa ce Traian Basescu si-a incheiat mandatul, au facut cercetari si au dispus din nou inchiderea cauzei, informeaza News.ro.

La inceputul lunii septembrie, Ioan Serba a contestat la instanta suprema decizia procurorilor de neincepere a urmaririi penale in cazul lui Traian Basescu, dosarul privind "neurmarire/netrimitere judecata" avand miercuri primul termen.

Fostul presedinte a spus ca mai are si alte dosare, printre care dosarul cu casa din strada Mihaileanu, care a fost redeschis, desi fusese inchis.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

“Nitu a facut un abuz, dar asta este viata. Djn cate stiu, mai este inca un dosar, cu doamna Firea, in care nu mi s-a comunicat daca mai sunt inculpate sau nu. Un dosar in care sunt acuzat de spalare de bani. Asta este cel mai umilitor din cele pe care le am. Sa acuzi un presedinte, dupa ce si-a incheiat mandatul, ca a spalat bani, este si o lipsa de decenta”, a spus Traian Basescu.

Ioan Serb l-a reclamat pe Traian Basescu pentru faptul ca in 2007 a afirmat ca va demisiona in cinci minute si nu s-a tinut de cuvant.

In 17 aprilie 2007, Traian Basescu a afirmat ca daca Parlamentul va vota suspendarea sa din functie, isi va da demisia in cinci minute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si