Unul dintre parlamentarii care a castigat o adevarata avere in urma unor evenimente din familie este Cristian Rizea. Bucuria de a deveni tata s-a dovedit foarte profitabila pentru deputatul PSD.

Cristian Rizea a facut o avere de pe urma petrecerilor
Cristian Rizea a facut o avere de pe urma petrecerilor

Potrivit declaratiei de avere, din anul trecut, la botezul fiului sau, invitaţii au fost extrem de generosi. După ce a desfacut toate plicurile cu bani, Rizea a numarat 91.500

de euro. In plus, baietelul sau a primit si tablouri, icoane si bijuterii in valoare de 42.000 de euro la botez. Dar si la petrecerea de taiere de mot, invitatii au fost la fel de generosi, micutul bifand cadouri de 15.500 de euro.

O alta deputata si-a imbogatit declaratia de avere dupa nunta, dar si dupa botezul fiului ei. Roberta Anastase a strans la nunta 55.680 de euro, 10.000 de dolari si 17.000 de lei (în total, aproximativ 66.800 de euro), pe care i-a depus la banca. La botezul baietelului ei insa, sumele stranse sunt de aproape 100.000 de euro. Suma se regaseste in declaratia de avere a acesteia.

Roberta Anastase si sotul ei si-au pus in conturi banii castigati la nunta si la botez
Roberta Anastase si sotul ei si-au pus in conturi banii castigati la nunta si la botez

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Astfel, la rubrica de „Cadouri, servicii sau avantaje primite”, Anastase a trecut explicatia „cadou botez conform depozite BCR”. La alta rubrica, cea de „Active financiare”, Anastase a completat nu mai putin de 7 conturi deschise la banca respectiva in 2016, dupa botezul lui Albert-Vladimir.

Cinci sunt pe numele copilului, de 52,46 euro, 17.500 euro, 97,29 lei, 16.000 lei si 1.500 de dolari, iar celelalte doua, cu sumele cel mai importante, sunt pe numele mamei, Roberta Anastase: unul de 40.089 euro, celalalt de 35.258,78 euro. In total, suma adunata in conturi este de aproximativ 98.000 de euro!
Deputatul Adrian Gurzau a avut-o nasa la botezul baiatului chiar pe Elena Udrea
Deputatul Adrian Gurzau a avut-o nasa la botezul baiatului chiar pe Elena Udrea

Recent, si deputatul Adrian Gurzau si-a trecut in declaratia de avere banii stransi la botezul fiului sau. Suma nu este insa una spectaculoasa, in raport cu a colegilor sai, desi nasa micutului a fost chiar Elena Udrea, iar la petrecere au fost nume importante din politica, printre care si Traian Basescu. Conform declaratiei de avere a lui Gurzau, suma stransa la botez a fost de 23.500 de euro.

Deputatul Cornel Resmerita a strans 100.000 de euro din evenimentele familiei
Deputatul Cornel Resmerita a strans 100.000 de euro din evenimentele familiei

De departe insa, pe primul loc la darul la nunta sau botez este deputatul Cornel Resmerita. Deputatul si-a trecut in declaratia de avere ca a primit 30.000 de euro şi 330.000 de lei drept cadou de nunta, la care s-au adaugat alti 10.000 de euro si 25.000 de lei, dar de botez. In total, aproximativ 120.000

de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si