Pedals, asa cum a fost numit animlaul, a devenit cunoscut in intrega lume in 2014, dupa ce a fost fotografiat mergand asemenea unui om, in orasul Oak Ridge din New Jersey, dupa ce a avut una din labele din fata fracturate. Desi nimeni nu ii mai dadea nicio sansa, ursul a supravietuit. Insa un vanator i-a pus capat vietii, la sfarsitul acestei saptamani, relateaza Daily Mail.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Autoritatile nu au confirmat moartea animalului, insa locuitorii din Oak Ridge spun ca l-au vazut mutilat. Cei din departamentul pentru Protectia Mediului au anuntat ca nu exista nicio modalitate de a identifica un urs care nu a fost supravegheat anterior.

Mai multe persoane au semnat o petiţie prin care solicitau transportarea animalului într-un adapost public. Angajaţii din silvicultura au refuzat, pe motiv că Pedals era sănătos. Locuitorii orsului au creat si o pagina de Facebook cu ajutorul careia urmareau activitatea ursului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si