Respectivul individ, Miroslav Stankovski, in varsta de 39 de ani, a venit in cursul diminetii in fata cladirii executivului, unde a scos doua grenade si a amenintat ca le va activa. Au urmat trei ore de negocieri intre el si politie, timp in care circulatia in acea zona din centrul capitalei sarbe a fost blocata.

Barbatul are antecedente penale si, in timpul negocierilor cu politia, a cerut sa vorbeasca cu unul dintre inspectorii insarcinati cu o ancheta aflata in derulare, a mai anuntat televiziunea sarba, fara sa ofere alte detalii.

in final, el a fost arestat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Incident a avut loc in timp ce executivul sarb se afla intr-o vizita in orasul Nis, in sudul Serbiei, unde s-a desfasurat sambata dimineata o sedinta de guvern.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si