Cele care au supravietuit sunt speriate si infometate. Singuri nu ar fi trecut peste nenorocire asa ca mai multi iubitori de animale au strans mana de la mana si au sarit in ajutorul sinistratilor.  Mancare si ajutoare pentru 150 de gospodarii. Asta au reusit sa stranga reprezentantii fundatii pentru protectia animalelor. O tona de granule, conserve, dar si oase a ajuns la necuvantatoarele din Pechea, Cuza Voda si Slobozia Conachi, cele mai afectate comune in urma inundatiilor.

Cu lacrimi in ochi. Asa a primit ajutoarele Paraschiv Bratu, din comuna Pechea. In viitura a pierdut aproape tot, iar cand apa a venit peste ei a salvat ce a mai putut. Nu a uitat nici de sufletele care s-au adapostit pe prispa casei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Oamenii de bine care le-au sarit in ajutor au adus alimente si pentru oameni. De parca saracia nu ar fi fost indeajuns, nenorocirea care s-a abatut asupra lor i-a daramat! "Ce sa facem? Asta este viata!  Nici nu am apucat sa reparam ce a fost la apa cealalta, ca avenit alta.
Asa vrea Dumnezeu, asa facem si noi."
, spun localnicii.

"Am luat initiativa sa dam o mana de ajutor familiilor aflate in aceasta situatie de criza, pentru ca noi cei care iubim animalele, in mod sigur iubim si oamenii.", a declarat Corina Grigore, presedintele ONG-ului care le-a sarit in ajutor.  Promit ca nu se vor opri aici. Suferinta lor i-a emotionat si pe masura ce vor primi si alte donatii vor ajuta si restul nevoiasilor din localitatile lovite de ape.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si