Cand autoritatile nu se misca, romanii gasesc solutii nastrusnice. Spre exemplu, acesti bucuresteni au adus pamant, cateva plante si au incins un picnic pe marginea unei gropi. In alta parte a orasului, gasim alta metoda pentru a rezolva problema craterelor!

Sacul de gunoi joaca un rol dublu. Este semn de avertizare, dar umple si groapa.

Un petec de asfalt de culoare diferita ne arata ca s-a facut o tentativa de rezolvare a problemei.

Reparatia a cedat, la fel ca si nervii celor din zona.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cel care a gasit solutia-minune spune ca a ajuns la disperare dupa ce a sunat la autoritati fara niciun rezultat: „Am cazut iar in ea. Aseara! Pur si simplu, nu mi-am mai dat seama. Am uitat… Stii cum e! Treci si nu mai e nimic, te arunci in ea!”, spune barbatul.

Asa ca sacul de gunoi a fost singura solutie: „L-am pus ca n-am mai avut ce sa pun, aseara.

Am gasit sacul si l-am pus acolo!”, mai spune el.

Atentie, groapa de gunoi in mijlocul drumului. Dar, nu e un lucru rau. Deseurile te avertizeaza ca urmeaza o gaura in asfalt, iar daca totusi o lovesti, gunoaiele mai amortizeaza din impact.

Am sunat si noi la dispeceratul celor de la Administratia Strazilor. Autoritatile cunosc problema. Au luat la cunostinta.

Asadar, sfarsitul gropii se apropie. Desigur, cand vor binevoi sefii. Pana atunci, sacul de gunoi ramane solutia cea mai buna.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si