El spune ca Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate care se ocupa in momentul de fata cu recuperarea prejudiciilor din infractiuni, va functiona la capacitate maxima.

Ciolos a declarat ca banii care urmeaza sa fie recuperati, cei peste jumatate de miliard de euro, vor ajunge in bugetul de stat si de acolo vor fi redirectionati catre sectoarele prioritare precum sanatatea si educatia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

"Actul de justitie nu este dus la bun sfarsit pana cand aceste bunuri nu sunt recuperate. Avem mult de lucrat in acest domeniu. Rapoartele Ministerului Public arata sume si valori importante indisponibilizate, bunuri ce trebuiesc aduse la bugetul de stat. Am decis ca fondurile, resursele pe care le recuperam prin aceasta agentie, sa mearga inspre educatie, sanatate, proiecte sociale. Vrem sa dam o tinta clara acestor fonduri", a precizat Dacian Ciolos.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si