De luni dupa-amiaza, sicriul cu trupul parintelui Justinian a fost asezat in Catedrala Episcopala din Baia Mare, acolo unde toti credinciosii care au dorit au putut veni sa se roage.

IPS Justinian Chira a murit la 95 de ani
IPS Justinian Chira a murit la 95 de ani

Conform informatiilor furnizate chiar de site-ul Mitropoliei Clujului, prelatul a fost invesmantat ca ierarh, cu mitra pe cap si celelalte insemne arhieresti si asezat intr-un sicriu cu geam transparent, pentru ca toti cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu sa il poata vedea pentru ultima data.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Trupul a fost asezat intr-un sicriu impresionant, facut la comanda, un model deosebit, care i-a lasat fara grai pe credinciosii veniti sa se roage.

La inmormnatarea de astazi sunt asteptati mii de oameni care vor veni sa se roage langa sicriul celui despre care s-a spus ca este un sfant inca din timpul vietii. Slujba de inhumare va avea loc la catedrala din Baia Mare, dupa care cortegiul funerar se va indrepta spre Manastirea "Sfanta Ana” de la Rohia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si