Brutele ISIS injunghie, impusca si rastignesc prizonieri. Din pacate, in monstruasele crime sunt implicati si copii si batrani.
In imagini se observa cum un barbat este rastignit pe un suport de metal, dupa care un terorist jihadisr mascat il injunghie cu un cutit.
Nu este insa clar cand a fost realizata aceasta filmare.

Brutele ISIS injunghie, impusca si rastignesc prizonieri.

Din pacate, in monstruasele crime sunt implicati si copii si batrani.

In imagini se observa cum un barbat este rastignit pe un suport de metal, dupa care un terorist jihadist mascat il injunghie cu un cutit. Nu este insa clar cand a fost realizata aceasta filmare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

ISIS a castigat controlul asupra mai multor teritorii din Siria si Irak in anul 2014, iar de atunci mai multe grupuri armate, printre care luptatori kurzi, dar si fortele guvernamentale siriene si irakiene incearca sa ii indeparteze.

 

Sursa foto&video: Daily Mail


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si