„Noi am participat acolo cu un număr mare de resurse, inclusiv o maşină de director de salvare medicală, o unitate de terapie intensivă, o unitate de intervenţii la dezastre Tip 2 şi două autospeciale pentru transport personal şi victime multiple. Am evaluat acolo un număr de 57 de victime. La spitalul nostru, dintre acestea, au fost aduse 11 victime şi, până în acest moment au fost internate şase, dintre care două sunt în stare mai gravă.

O pacientă este internată la Secţia de Terapie Intensivă şi un pacient se află în sala de operaţii în acest moment. Ceilalţi sunt internaţi în secţiile de chirurgie şi ortopedie”, spune dr. Cristian Pandrea.

Doi dintre pacienţii ajunşi răniţi în accidentul de sâmbătă dimineaţă fost transportaţi la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” cu trumatisme cranio-cerebrale minore, mai spune dr. Cristian Pandrea.

Traficul rutier a fost blocat, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada A2, sensul Bucureşti- Constanţa, din cauza unui accident de circulaţie în lanţ, care a avut loc la kilometrul 67, în zona Lehliu Gară, şi în care şi-au pierdut viaţa trei persoane, alte 57 fiind rănite.

Poliţiştii de la Brigada de Autostrăzi şi Misiuni Speciale a IGPR şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în urma accidentului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si