40 de zile au trecut de cand Aurelian Preda a plecat intr-o lume fara durere si intristare. Dar prietenii, familia si colegii nu l-au uitat. Fiecare si-ar dori sa il mai asculte macar o data.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Aneta Stan: Aurel, Auras cum ii spune noi, este sufletul nostru. El exista printre noi si cred ca el acum se afla in fata bunului Dumnezeu si poate, cine stie, se roaga si pentru noi

Saveta Bogdan, plangand: "M-a marcat foarte mult pentru ca eu am fost in America atunci cand el a murit si in momentul in care am vazut pe Facebook eram la Chicago. Am tipat toata in casa".

Cristina Spatar: "A a fost un om extraordinar cu un suflet rar…. Un inger cum ii spuneam eu pe pamant, un om care ne incuraja in meseria noastra, un om extraordinar."

Flori, lumanari aprinse si un rau de lacrimi scurs intr-o mare de rugaciuni. Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie a venit  la Manastirea Dervent pentru a oficia slujba de pomenire a cantaretului de muzica populara.
Si in ochii si vocea inaltpreasfintitului s-a simtit emotia.

IPS Teodosie, predica din slujba: Pentru Aurelian Ion Preda, lumea trecatoare s-a terminat, dar incepe o alta lume, lumea cea vesnica. Aceasta viata vremelnica pentru Aurelian a fost o traire intensa, o daruire catre Dumnezeu si catre semeni

Nu oricine este inmormantat in gradina unuia dintre cele mai importante lacase de cult din tara.
Preotii si calugarii spun ca Aurelian Preda a fost un om al credintei si merita sa isi gaseasca odihna vesnica la manastirea dervent.

"Am venit cu autocarul de la Slobozia sa venim sin sa participam si noi la slujba lui de 40 de zile. L-am iubit foarte mult"

"Avea tot si credinta si spirit si bun pana la Dumnezeu", a spus o batrana.

La finalul slujbei de pomenire, colegii lui Aurelian Preda au imbratisat-o pe fiica acestuia si au incercat sa ii aline suferinta.

Ionela Morutan: Ce ma bucur este ca ma vazut foarte multi colegi care i-au fost alatruri. Odihna vesnica, dragul meu si vei ramana in inima mea toata viata,.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si