Ilona Gyiuricza a reusit sa obtina o sentinta definitiva care il obliga pe un om de afaceri, vecinul ei, sa demoleze niste constructii ilegale pe care le-a facut si care afecteaza structura casei in care locuieste batrana.

Omul de afaceri Mugurel Demenescu are afaceri in agricultura si a construit langa vila sa o baza de depozitare a cerealelor si a utilajelor.

Revoltata ca peretii casei sale de chirpici se crapa din cauza utilajelor lui Demenescu, femeia si-a angajat un avocat si l-a actionat in judecata pe omul de afaceri.

Ea a castigat atat la Tribunalul Timis, cat si la Curtea de Apel Timisoara. 
Desi decizia este data de un an de zile, omul de afaceri inca nu a demolat constructiile si a tot taraganat in instanta aceasta procedura. "Ma mananca sobolanii. Anul trecut am tencuit casa si acum e crapata din nou de la utilajele alea mari. Are doua sau trei combine. I-am spus ca nu are autorizatie de constructie si stiti ce mi-a zis? 'Du-te-n.... ma-tii. Nu imi comanzi tu mie ce sa fac pe terenul meu", a declarat ea pentru adevarul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Avocatul lui Demenescu spune ca el incearca sa isi apere clientul si va recurge la toate metodele legale pentru a obtine taraganarea si anularea deciziilor instantei. "Hotararea prevede demolarea, dar noi nu vrem asta. Cel putin deocamdata nu se vrea asta. Am depus o contestatie impotriva formei de executare silita. Nu stiu cum se va solutiona. Eu apar interesele domnului Demenescu. Fara suparare, dar voi apela la toate mijloacele legale pentru a-l apara.

El se bucura ca il aparam pe el, dar e normal ca partea adversa sa fie suparata", a marturisit avocatul Anton Trailescu.

Batranica inca spera ca va reusi pana la urma sa obtina o decizie definitiva si care sa fie pusa in aplicare.

Foto: Daniel Dancea (adevarul.ro)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si