Putini sunt insa cei care stiu ca in primavara, Bighiu, un om de afaceri din Piatra Neamt a trait o drama. Pe 12 aprilie, Mihaela Bighiu a fost data disparuta, dupa ce femeia nu a ajuns la serviciu, iar telefonul ei era inchis.

Presa locala a scris ca autoturismul ei a fost gasit o zi mai tarziu, parcat in apropierea unui drum laturalnic. In interior erau actele si poseta, dar niciun bilet. 

Imediat s-a dat alarma şi cea mai plauzibila ipoteza luată in calcul a fost ca femeia s-a aruncat in Bistrita, scafandrii de la ISU Neamt au mai multe scufundari  pentru a gasi trupul ei.
Femeia a fost cautata in canalul Bistritei
Femeia a fost cautata in canalul Bistritei

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Desi, presa nu a mai scris daca acesta a fost gasit sau nu, toti cei din partid stiu ca Silviu Bighiu este vaduv. De altfel, sotia sa, Mihaela Bighiu nu apare nici in declaratia de avere depusa de candidatul la parlamentare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si