Povestea emotionanta a unei batranici care se intretine din arta. Nu cerseste, ci munceste pentru fiecare banut in frig
Povestea acestei femei a fost impartasita de un utilizator Facebook. Batranica din imagine nu cerseste, ci isi vinde produsele. Mai exact, botosei facuti manual pentru bebelusi.
Femeia a fost fotografiata in timp ce statea pe o banca din zona statiei de metrou Brancoveanu, impreuna cu botoseii pe care i-a facut cu mana ei, incercand sa faca un banut cinstit.
Descrierea internautului este cu adevarat emotionanta.
"Botosei caldurosi pentru dacuti si dacute. Pe doamna din imagine o gasiti l ametrou Brancoveanu, iar arta ei traditionala costa intre 15-20 de lei. Ps: Mi-a zis sa nu o pozez pe ea, ca e batrana si urata...Eu i-am zis ca e frumoasa, talentata si libera si ca avem nevoie de oameni ca dansa. Si ca ma simt mandru sa pot arata oamenilor cum se intretine", a scris omul pe Facebook, acolo unde fotografia a strans multe comentarii de apreciere, dar si like-uri.

Femeia a fost fotografiata in timp ce statea pe o banca din zona statiei de metrou Brancoveanu, impreuna cu botoseii pe care i-a facut cu mana ei, incercand sa faca un banut cinstit.Descrierea internautului este cu adevarat emotionanta.

"Botosei caldurosi pentru dacuti si dacute. Pe doamna din imagine o gasiti l ametrou Brancoveanu, iar arta ei traditionala costa intre 15-20 de lei. Ps: Mi-a zis sa nu o pozez pe ea, ca e batrana si urata...Eu

i-am zis ca e frumoasa, talentata si libera si ca avem nevoie de oameni ca dansa. Si ca ma simt mandru sa pot arata oamenilor cum se intretine", a scris omul pe Facebook, acolo unde fotografia a strans multe comentarii de apreciere, dar si like-uri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sursa FOTO: Facebook.com
Sursa FOTO: Facebook.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si