Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Sibiu, trei tineri sunt cercetaţi pentru distrugere după ce au rupt sau deteriorat oglinzile mai multor maşini din Sibiu.

”Oglinzile a 13 autovehicule parcate pe strada Rahovei din municipiul Sibiu au fost distruse marţi de trei tineri. Un sibian a sesizat telefonic, faptul că observă un grup de tineri care distrug oglinzile maşinilor parcate, la faţa locului fiind direcţionat un echipaj din sistemul de ordine şi siguranţă publică al municipiului Sibiu.

Poliţiştii sibieni au i-au prins în flagrant pe cei trei bărbaţi ”, se arată în comunicat.

Tinerii au vârste cuprinse între 20 şi 31 de ani, locuiesc fără forme legale în municipiul Sibiu şi erau sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii faptei, scrie news.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si