Un scandal de pomina face aceasta femeie, banuita ca ar fi lidera unui grup de hoti care fura in tramvaie. Este cunostinta veche de-a politistilor, dar nu a fost prinsa niciodata in flagrant, asa cum cere legea.

Acum, foc si para ca un cetatean cu spirit civic a dat-o jos din mijlocul de transport in comun cand parea ca se pregateste sa dea lovitura, femeia isi varsa nervii in plina strada.

Isi da jos pantalonii in vazul tuturor si, in semn de protest ca este filmata, mai si arata lumii toate dedesubturile: „O sa mori in casa! Asculta ce spune "Frusina"!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Extrem de agitata, individa urla cat o tin plamanii. Printre injuraturi si palme azvarlite inspre tanarul care o filmeaza, femeia nu uita sa se prezinte.

Cert este ca doua persoane, membre ale grupului pe care il conduce individa, tocmai ce au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. Au furat 2.000 de lei din borseta unui calator.

Cel care a filmat totul este Cristi Brancovan, un timisorean cu spirit civic care i-a prins de mai multe ori pe hotii de buzunare in actiune.

Recent, tanarul a tras un semnal de alarma chiar in statia de tramvai, unde i-a avertizat cu o portavoce pe calatori ca se fura in mijloacele de transport in comun.

Furturile in tramvai au devenit un adevarat fenomen la Timisoara. Bandele profita tot mai des de aglomeratie ca sa fure din buzunarele si gentile calatorilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si