Cosmin Olaroiu a gasit deja o intrebuintare pentru banii pe care Virgil Becali trebuie sa-i inapoieze. El va construi o pensiune pe malul lacului Snagov, o locatie spectaculoasa unde Olaroiu vrea sa investeasca cateva sute de mii de euro.

Pensiunea lui Olaroiu va avea 3 niveluri: subsol, parter si un etaj, avand o amprenta la sol de aproape 180 mp. Terenul pe care antrenorul l-a cumparat are 617 mp, la care se adauga alti 417 mp de padure si o suprafata de acces de 24 mp.

Proiectul este, asadar, pe malul lacului si la marginea padurii, dar si in vecinatatea Ariei Naturale Protejate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Tocmai din acest motiv, Cosmin s-a obligat sa nu intervina asupra malului lacului, sa nu distruga sub nici o forma vegetatia acvatica, iar pe timpul iernii sa nu indeparteze vegetatia putrezita in care hiberneaza animalele si sunt depuse oua sau larve. De asemenea, el a mai dat in scris ca nu va distruge cuiburile de pasari si ca nu va ucide sau captura animalele salbatice care ar putea sa-i ajunga pe proprietate.

Aceasta este vila pe care Olaroiu o are deja in Snagov
Aceasta este vila pe care Olaroiu o are deja in Snagov

Cosmin Olaroiu mai detine in Snagov o vila, tot pe malul lacului, care l-a costat pe sportiv aproape un milion de euro. De asemenea, el mai are o casa in apropiere de Cartierul Fancez din Bucuresti, dar si alte proprietati in tara si strainatate.

Cu cateva zile in urma, Cosmin Olaroiu l-a dat in judecata pe Virgil, varul lui Gigi Becali, si omul care are grija de banii echipei Steaua.

Cel mai probabil este vorba despre un imprumut pe care antrenorul i l-a facut latifundiarului cu cativa ani in urma si pe care acesta nu i l-a mai inapoiat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si