”Este tara noastra, este Romania noastra, nu lasati pe altul sa decida în locul vostru”, este îndemnul presedintelui.
”Astazi am un mesaj foarte important pentru natiune: Dragi romani, mergeti la vot! Mergeti la vot! Este un drept greu castigat în decembrie 1989”, a afirmat presedintele Iohannis.
”Mergeti la vot si nu lasati pe altcineva sa hotarasca în locul vostru. Daca simpatizati cu un partid, mergeti si îl votati.
Daca nu v-ati hotarat înca, ganditi-va bine, dar mergeti si votati. Daca va enerveaza toti politicienii, mergeti si votati. Va astept dminica la vot. Este tara noastra, este Romania noastra, nu lasati pe altul sa decida în locul vostru!”, a continuat seful statului.
Klaus Iohannis a tinut sa sublinieze: ”Ca sa tragem o linie si sa concluzionam: mergeti la vot!”.
Presedintele a facut aceste declaratii la finalul ceremoniei dedicate zilei Constitutiei, eveniment în cadrul caruia a sustinut o alocutiune în care a insistat asupra importantei participarii la alegeri.
”Îi îndemn pe toti concetatenii mei sa uzeze pe deplin de acest drept fundamental pe care îl au- dreptul la vot. Au fost momente în trecut cand multi erau tentati sa creada ca votul nu conteaza. Eu sper ca am depasit acea perioada si acel scepticism. Cred ca trebuie sa ne exprimam cu totii optiunea de vot”, a spus Iohannis.
El a explicat si de ce este importanta participarea la alegeri: ”Avem aceasta datorie nu pentru un partid sau altul, un politician sau altul, ci pentru ca în urma cu 27 de ani am dobandit prin
sacrificiu de sange libertatea de a ne decide singuri propria soarta. Cetatenii romani trebuie sa stie ca votul lor conteaza si sa aiba constiinta ca ei decid, prin alegeri, viitorul lor si al Romaniei!”.

”Este tara noastra, este Romania noastra, nu lasati pe altul sa decida în locul vostru”, este îndemnul presedintelui. ”Astazi am un mesaj foarte important pentru natiune: Dragi romani, mergeti la vot! Mergeti la vot! Este un drept greu castigat în decembrie 1989”, a afirmat presedintele Iohannis.

”Mergeti la vot si nu lasati pe altcineva sa hotarasca în locul vostru. Daca simpatizati cu un partid, mergeti si îl votati. Daca nu v-ati hotarat înca, ganditi-va bine, dar mergeti si votati. Daca va enerveaza toti politicienii, mergeti si votati. Va astept dminica la vot. Este tara noastra, este Romania noastra, nu lasati pe altul sa decida în locul vostru!”, a continuat seful statului.

Klaus Iohannis a tinut sa sublinieze: ”Ca sa tragem o linie si sa concluzionam: mergeti la vot!”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Presedintele a facut aceste declaratii la finalul ceremoniei dedicate zilei Constitutiei, eveniment în cadrul caruia a sustinut o alocutiune în care a insistat asupra importantei participarii la alegeri.” Îi îndemn pe toti concetatenii mei sa uzeze pe deplin de acest drept fundamental pe care îl au- dreptul la vot. Au fost momente în trecut cand multi erau tentati sa creada ca votul nu conteaza. Eu sper ca am depasit acea perioada si acel scepticism.

Cred ca trebuie sa ne exprimam cu totii optiunea de vot”, a spus Iohannis.

El a explicat si de ce este importanta participarea la alegeri: ”Avem aceasta datorie nu pentru un partid sau altul, un politician sau altul, ci pentru ca în urma cu 27 de ani am dobandit prin sacrificiu de sange libertatea de a ne decide singuri propria soarta. Cetatenii romani trebuie sa stie ca votul lor conteaza si sa aiba constiinta ca ei decid, prin alegeri, viitorul lor si al Romaniei!”, relateaza News.ro.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si