O romanca si-a lasat unul dintre copii sa moara inchis in frigider. Cum a fost posibil
Este mama, dar asta nu inseamna ca are si sentimente materne. Nu stie  cati ani au copiii ei, ii creste in mizerie, iar pe unul dintre ei l-a lasat sa moara, inchis in frigider.
Pe de cealalta parte, tatal se opune plasarii copiilor in grija statului. Este povestea unei familii care isi creste copiii fara pic de simt al raspunderii.
Mătuşa copilului care a murit a spus ca parintii sunt total iresponsabili si ca nici nu stiau unde le este copilul, ea fiind cea care l-a gasit pe micut inchis în frigider.
"Ea nici nu a stiut cand a murit copilul. Nici nu stia unde e copilul. Noi l-am gasit si ne-am ocupat de tot. Copilul avea 9 ani.", a declarat Ioana, sora mamei Gica.

Mătuşa copilului care a murit a spus ca parintii sunt total iresponsabili si ca nici nu stiau unde le este copilul, ea fiind cea care l-a gasit pe micut inchis în frigider."Ea nici nu a stiut cand a murit copilul.

Nici nu stia unde e copilul. Noi l-am gasit si ne-am ocupat de tot. Copilul avea 9 ani.", a declarat Ioana, sora mamei Gica.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si