Domnul George s-a stins la 3 luni de la aceste imagini. A primit sansa la viata odata cu internarea in spital. Dupa o luna si jumatate a vrut sa fie externat.

Citeste si: I s-a refuzat internarea pe motiv ca e prea gras. Ce spune conducerea spitalului care a facut gafa

Asa a reinceput chinul. De la o saptamana la alta, de la o zi la alta, sotia chema pompierii sa-l salveze.

Era tratat in ambulanta pentru ca in spitale nu exista paturi care sa-i sustine cele 260 de kilograme. Apoi se reintorcea acasa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Bun, rau era langa mine. Auzeam strigand: ce faci mama? ai venit? Sa intrii, deschizi usa, nu are cine sa iti deschida usa si nu are cine sa te mai intampine”, povesteste femeia.

Cu toata durerea adunata in suflet si cu lacrimi in ochi sotia lui vrea sa traga un semnal de alarma. E convinsa ca barbatul ei a murit pentru ca ii placea sa manance prea mult:" Nu a avut vointa, nu a avut vointa va spun eu.

I-a placut prea mult mancarea. Pai, sa zic as. cam 20 de cm o sarma si ca circumferita 5-7 cm. Majoritatea cu carne.(...) Oameni buni, cautati si dozati-va alimentatia. Trebuie sa aveti mare grija sa nu ajungeti cum a ajuns sotul meu pentru ca mori cu zile".

De 7 ani, domnul George nu mai iesea din casa decat cu ajutorul pompierilor.

Greutatatea il tintuise la pat si i-a provocat mai multe boli.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si